We helpen jou fijn wonen

Welkom bij Merijn

Dé online meubelwinkel waar stijl, kwaliteit en gemak samenkomen. Bij Merijn-meubels.nl geloven we dat jouw huis een weerspiegeling moet zijn van jouw persoonlijkheid en stijl. Daarom bieden we een uitgebreide collectie aan met meer dan 5.000 trendy, luxe en designer meubels die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en creativiteit.

De voordelen van Merijn

Bij Merijn-meubels.nl begrijpen we dat het kiezen van meubels een belangrijke beslissing is, en daarom willen we jou de best mogelijke winkelervaring bieden. We zijn er trots op dat we gratis verzending aanbieden op al onze producten, waar je ook woont. Of je nu in het hart van de stad bent of in een afgelegen gebied, jouw meubels worden gratis en rechtstreeks bij jou thuis bezorgd.

We begrijpen ook dat het soms moeilijk kan zijn om online meubels te kopen zonder ze eerst in het echt te zien. Daarom bieden we bij Merijn-meubels.nl een bedenktijd van 30 dagen aan. Als je niet helemaal tevreden bent met je aankoop, kun je deze binnen 30 dagen retourneren voor een terugbetaling, omruiling of tegoedbon. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop. 

Bij Merijn geloven we in duurzaamheid en verantwoord winkelen. Daarom streven we ernaar om duurzame meubels aan te bieden die zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en met oog voor het milieu. We werken samen met gerenommeerde fabrikanten die dezelfde waarden delen, zodat jij met een gerust hart kunt genieten van jouw nieuwe meubels.

Of je nu op zoek bent naar een trendy statementstuk, een luxueus pronkstuk of een uniek designermeubel, bij Merijn hebben we een gevarieerde collectie die aan al jouw wensen voldoet. Onze ervaren en gepassioneerde teamleden staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte meubels die passen bij jouw smaak en levensstijl.

 

Bij Merijn geloven we dat jouw huis een plek moet zijn waar je je comfortabel, geïnspireerd en trots voelt. Daarom nodigen we je uit om onze collectie meubels te verkennen en het perfecte meubelstuk te vinden die jouw huis tot leven zal brengen.

 

“Door de kracht van prachtig design te omarmen, brengen we mensen samen en transformeren we ruimtes tot levendige woningen waar ervaringen van het leven vol vertrouwen worden gevierd.”

– Jouke,  oprichter

Shop nu onze collecties

Duurzame meubels

We denken aan de planeet. Alle producten zijn duurzaam en van hoge kwaliteit.

Veilig betalen

Gemakkelijk, snel en veilig afrekenen. Of koop nu,
en betaal later.

Gratis verzending

Niemand houdt van wachten. Binnen 3 dagen worden de meubels gratis thuis geleverd!

30 dagen bedenktijd

Koop met vertrouwen. Neem 30 dagen om verliefd te worden of we halen het weer op.

Winkelwagen