Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen met betrekking tot onze meubels.

We bieden gratis verzending aan voor alle bestellingen binnen Nederland.

De geschatte levertijd varieert afhankelijk van het product en de bestemming. Over het algemeen streven we ernaar om bestellingen binnen 1-3 werkdagen te leveren.

Ja, we accepteren retourzendingen binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling. Raadpleeg ons retourbeleid voor meer informatie.

Mocht je niet tevreden zijn met het product dan kun je het binnen 30 dagen retour sturen. Er worden mogelijk wel andere kosten in rekening gebracht. Raadpleeg ons retourbeleid voor meer informatie.

Als je een beschadigd product ontvangen hebt dien je dit zo snel mogelijk aan ons te melden. Je hebt garantie op al onze producten. Na inspectie van het product en de goedkeuring door onze klantenservice kun je het product retour sturen. Raadpleeg voor meer informatie ons retourbeleid.

Ja, we bieden garantie op al onze meubels. De garantieperiode kan variëren per product. Neem contact op met onze klantenservice voor specifieke garantie-informatie.

Nee, we bieden geen termijnbetalingen aan. Je kunt er wel voor kiezen om een bestelling te plaatsen en pas later te betalen met Klarna. Raadpleeg de pagina over onze betaalmogelijkheden voor meer informatie of neem contact op met de klantenservice over beschikbare opties.

Op dit moment bieden we geen montage- of installatieservices aan. We leveren onze meubels echter met duidelijke instructies voor zelfmontage.

Helaas bieden we momenteel geen specifieke afmetingen of maatwerkopties aan. We hebben echter een breed scala aan standaardmaten beschikbaar.

Je kunt contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@merijn-meubels.nl of door ons online contactformulier in te vullen. Onze klantenservice is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren.

We streven ernaar om duurzame en milieuvriendelijke materialen te gebruiken bij de productie van onze meubels. We selecteren zorgvuldig hoog waardige leveranciers die zich inzetten voor milieuvriendelijke productieprocessen.

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op met de klantenservice.

Duurzame meubels

We denken aan de planeet. Alle producten zijn duurzaam en van hoge kwaliteit.

Veilig betalen

Gemakkelijk, snel en veilig afrekenen. Of koop nu,
en betaal later.

Gratis verzending

Niemand houdt van wachten. Binnen 3 dagen worden de meubels gratis thuis geleverd!

30 dagen bedenktijd

Koop met vertrouwen. Neem 30 dagen om verliefd te worden of we halen het weer op.

Shop nu onze collecties

Woonkamer - Meubel outlet
Winkelwagen