Verzending & bezorging

Waar we bezorgen

We bezorgen in heel Nederland zonder verzendkosten. Zelfs als dat een afgelegen landweggetje is of midden in de stad. Zolang je een Nederlands adres hebt, bezorgen we de meubels bij je thuis of op kantoor.

Lever tijden

De meeste van onze zendingen worden verstuurd via gespecialiseerde meubelvervoerders. De verzendtijd is afhankelijk van het product en het verzendadres. We streven ernaar om binnen 3 dagen de meubels bij je thuis te bezorgen. In uitzonderlijke gevallen kan dit oplopen tot 5 werkdagen.

Het volgen van je bestelling

Zodra je bestelling ons magazijn verlaat, sturen we je trackinginformatie in de vorm van een track & trace code. Sommige kleinere items worden per pakketpost verzonden met PostNL, DPD of UPS. Je kunt het aflever moment van je pakket volgen of wijzigen via de link die je wordt toegestuurd in je verzendbevestiging per e-mail. Door middel van deze trackinginformatie kun je precies zien wanneer je product geleverd wordt.

Je verzendadres aanpassen

Als je je adres wilt wijzigen nadat je een bestelling hebt geplaatst, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, zodat we de informatie in ons systeem kunnen aanpassen voordat het wordt verzonden. Houd er rekening mee dat het moeilijker wordt om je zending om te leiden zodra deze al onderweg is. Natuurlijk zullen we ons best doen om je te helpen, maar je bent mogelijk verantwoordelijk voor de kosten van het omleiden.

Bezorgregels

  • Jij of iemand die gemachtigd is om namens jou de meubels te ontvangen, moet thuis zijn tijdens het vooraf afgesproken bezorgvenster. Bij voltooiing van de levering moet er een handtekening worden gezet om te bevestigen dat je je bestelling correct en in goede staat hebt ontvangen.
  • Indien je een product ontvangt met schade, dien je dit aan te geven op de leveringsbon. Beschadigde producten die niet worden vermeld op de leveringsbon komen niet in aanmerking voor retourzending. Raadpleeg voor meer informatie over schade en problemen ons retourbeleid.
  • Voor alle bestellingen is een telefoonnummer vereist voor het plannen van de bezorging.
  • Bezorgbedrijven kunnen geen wijzigingen aanbrengen in het huis van de klant, zoals het bevestigen van een item aan de muur of het verwijderen van deuren als ze te smal zijn voor de meubels om door te passen.
  • Ons bezorgteam kan geen bestaande items verplaatsen of demonteren. Je kamer moet klaar zijn om de levering te ontvangen wanneer ons team
    arriveert.

Voor overige vragen over verzending, kosten en retouren, raadpleeg onze veelgestelde vragen pagina.

Duurzame meubels

We denken aan de planeet. Alle producten zijn duurzaam en van hoge kwaliteit.

Veilig betalen

Gemakkelijk, snel en veilig afrekenen. Of koop nu,
en betaal later.

Gratis verzending

Niemand houdt van wachten. Binnen 3 dagen worden de meubels gratis thuis geleverd!

30 dagen bedenktijd

Koop met vertrouwen. Neem 30 dagen om verliefd te worden of we halen het weer op.

Winkelwagen